Nuffnang Ads

Friday, March 21, 2014

Post Card from Hong Kong

Actually ini entry yg suppose i upkan lama dulu... hehehhe... remember entry yg i dapat surat from my fren dulu? This time around, i dapat postcard pulak :-)

cantik tak postcard ni???
My friend is so sweet :-) ingat jugak dia kat i... this post card was posted while she was in Hong Kong.

TQ for such a sweet gesture Adah!
Well...I think this is the first time ever i dapat postcard from a friend. OK. I can write this off from my bucket list. Received a postcard from a friend, check! Hehehehe.

So... tell me... when was the last time u receive postcard from a friend???

12 comments:

  1. my first postcard received from my dear Mimi when she was in Germany. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceh...kat kakak sendiri dia x bagik pon.... kekekeke :-P

      Delete
  2. Tak pernah! Usually dapat postcard from my husband - bila pergi vacation, dia akan hantar poscard ke rumah sendiri, di tujukan for me, padahal I ada sekali pergi dengan dia. Haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... ok la tu...ada kenangan dari tempat vacation tu :-)

      Delete
  3. last time dapat poscard tak ingat pon bila T__T but receiving mails from friends 12 tahun yang lalu! lama sangat! sejak ada email ni, excited sangat dapat surat and poscard kan? time flies so fast!

    ReplyDelete
    Replies
    1. betui zura... i was so excited masa dapat surat and postcard... a dying culture indeed ;-)

      Delete
  4. cantik postcard u...so cute...jln2 blogwalking
    jemput follow blog i ye
    http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ida tak pernah dapat poskad HAHHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh alamat ida, i pos kat u post card satu ;-) heheheh...

      Delete
  6. cntik
    last zmn skolah kot.hihi

    skli skala layan mb best gak.hihi
    menu ala2 hidangan malaysia gitew.hihi

    ReplyDelete