Nuffnang Ads

Tuesday, July 26, 2016

Pasal Troley... Again

 Just sharing my ig posting today... 



Dulu pun i dah penah blog pasal ni... Come on people... Exercise sket n letak la troley tu kat tempat yg sepatutnya... Bukan susah sangat pun kan? 

Monday, July 18, 2016

Abaya from UAE

I mmg suka pakai jubah/abaya. Kalo datang hari malas, mmg jubah/abaya la yg i pakai. 

Pg td, my sister forward this link on abaya... OMG 😍😍😍😍 cantik cantik abayanya...

Meh cuci mata sket tgk abaya from UAE ni...







The abaya skali ngan shawl. Cantik kan? Well, at least to my eyes la nampak cantik... πŸ™ŠπŸ™ŠπŸ™Š

Well, if u olls nk cuci2 mata tgk abaya ni (banyak sgt choices nk buh kat sini) pls visit this page:


Hurry! Order close on 25th July 2016 (Yeay... Dah gaji πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ). 

Till then 😊




Thursday, July 14, 2016

Please vote for Urban Snaps Photo Booth!

Hi dear readers... 

Tallypress.com tengah buat undian 'Top 10 Photo Booth Vendors in Malaysia'.

I nak minta jasa baik kawan2 utk buat undian and vote Urban Snaps Photo Booth. This is my brother's photobooth 😊

You can cast your vote at the following link:

Just click like sign kat Urban Snaps Photo Booth ya...


Thank You for your vote...
Till then 😊

Tuesday, July 12, 2016

Tragedi Aidilfitri

Assalam dear readers...

Lama cuti dari menulis di blog ni... I Banyak update di insta. Hehehe... 

Macam mana raya uolls? Raya i tahun ni sederhana. Menyambut raya di rumah Mil (walaupun patutnya giliran i tahun ni) sebab MDH keje since a day before raya sampai la raya ke empat. Tak jalan mana2 except for rumah jiran belakang umah mil. Sebab mil pun x berapa sihat kan...

Nevertheless, seronok dapat berkumpul ramai2, masak sama2... Tahun ni i in charge masak rendang ayam cili api. Pergh... Mmg sedap la... Kehkehkeh... (X malu puji diri sendiri). Sedap sebab masak sambil dipantau master chef mil ;-) 

Raya ke lima, baru la beransur ke kampung i... Tapi kan... Ada tragedi raya sesampainya i di rumah my parent... MDH dah tinggalkan beg baju i kat umah mil! I balik kampung sehelai sepinggang ok! Huhuhu... Kelakar plak rasanya... Seb baik balik umah parent sendiri. Ada lagi la baju2 lama i dalam almari tu. Tapi bila pi beraya umah makcik pakcik i di kampung tu, memang terpaksa pinjam baju my mum and tudung adik2 i la...seb baik sama size. Hahaha... Tragedi hari raya betul!
    Home seeet home



And today, dah balik ke rumah i semula... Seronok bercuti for a week. Esok dah start keje... Argh... Lemaunye... Huhuhu...

Till then...

Tuesday, July 05, 2016

Salam Aidilfitri


Dear Readers,

The last day of Ramadhan. 
Sekejap lagi, akan berlalu pergi... Diiringi takbir memuji kebesaran Ilahi. 
Sekejap lagi, Syawal akan datang. 
Ku susun sepuluh jari mohon keampunan... Atas segala khilaf dan kesilapan.

Selamat Hari Raya Aidilfitri. Moga Allah terima amalan kita... Moga kita kan bertemu lagi dgn Ramadhan yg akan datang...
Amin...

Saturday, July 02, 2016

And the class begin...

Orang lain sibuk buat persiapan raya, i sibuk pi registration for my class πŸ˜…

One of my resolution this year is to complete my ACCA study. I begin this journey since 2003. Huhuhu... Now 2016, i intend to complete my study. 

Hari ni registration day and 1st day of my class. Since i buat part time, my classess is only on weekend (huhuhu... No more relax2 tgk tv on weekend 😭😭😭). Tengok2 keliling, i bet these students are much younger than me... Hehehhe... 

Beratur nk amik gambar student card


Well, do pray for me ya... Smg i dapat capai azam i nk habiskan my ACCA qualification ni... Amin...

Ok, kelas nk start dah... Till then!

P/s: i now bnyk update @ my insta... U r welcome to follow me @ ninaafida