Nuffnang Ads

Tuesday, July 12, 2016

Tragedi Aidilfitri

Assalam dear readers...

Lama cuti dari menulis di blog ni... I Banyak update di insta. Hehehe... 

Macam mana raya uolls? Raya i tahun ni sederhana. Menyambut raya di rumah Mil (walaupun patutnya giliran i tahun ni) sebab MDH keje since a day before raya sampai la raya ke empat. Tak jalan mana2 except for rumah jiran belakang umah mil. Sebab mil pun x berapa sihat kan...

Nevertheless, seronok dapat berkumpul ramai2, masak sama2... Tahun ni i in charge masak rendang ayam cili api. Pergh... Mmg sedap la... Kehkehkeh... (X malu puji diri sendiri). Sedap sebab masak sambil dipantau master chef mil ;-) 

Raya ke lima, baru la beransur ke kampung i... Tapi kan... Ada tragedi raya sesampainya i di rumah my parent... MDH dah tinggalkan beg baju i kat umah mil! I balik kampung sehelai sepinggang ok! Huhuhu... Kelakar plak rasanya... Seb baik balik umah parent sendiri. Ada lagi la baju2 lama i dalam almari tu. Tapi bila pi beraya umah makcik pakcik i di kampung tu, memang terpaksa pinjam baju my mum and tudung adik2 i la...seb baik sama size. Hahaha... Tragedi hari raya betul!
    Home seeet home



And today, dah balik ke rumah i semula... Seronok bercuti for a week. Esok dah start keje... Argh... Lemaunye... Huhuhu...

Till then...

2 comments:

  1. Tragedi sungguh kan....
    Selamat hari raya sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehhe... Kan ma lily... Sabo je la

      Delete