Nuffnang Ads

Wednesday, March 12, 2014

BZ Week - Nothing Important...

Okey...minggu yang busy. Ada entry yg i dok peram. Tak sempat edit and publish lagik. Please bear with me ye...

Seminggu ni sibuk dgn GST Workshop. Kena review semua submission Business Line. Persediaan company i nak menghadapi GST yg bakal di impose on 2015. Banyak gak tengok impact nye kat company i ni... Tapi keje setakat komen submission org, memang best. Cuba sendiri yang kena fill in the template ye...nangis tau! So, komen secara berhemah je la...

Lagipun, i won't be long kat position skang... Di transfer ke position lain yg lebih dekat dgn umah (yey!). Tapi keje is keje...kena buat sehabis baik :-)

OK, esok n lusa workshop lagi (since monday ri tu). Pastu next week ada meeting 2 hari. 7 hari out of office, mailbox pon nak penuh dah! Seb baik ada teknologi canggih like e-mail, online portal and application SignNow... x le sangkut keje anak2 sebab boss lama x masuk opis.... huhuhuhu...

Till then... Shall write something yg useful once I dah kurang bz...

p/s: How i wish PC about the missing flight tu done by one source/ one spoke person... Ramai2 cakap, info macam2 n bercanggah plak tu.... (sigh)....malu jek ngan org luar...nampak sgt kelam kabut. And also harapnya Pak Menteri tak le cepat sgt nak melompat salahkan org tu salahkan pekerja ni... pls check your facts... before saying anything... Apa pun, teruskan berdoa lps solat and jom kita buat solat hajat, smg Allah permudahkan usaha pencarian ni...Amin...


2 comments:

  1. salam kak nina~

    since the MH370 case..dah ramai bertukar profesyen..hehe

    apa-apa pun kita doakan yang terbaik untuk diorang kan~

    http://ainasuraya.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam nana... memang betui...semua org nak jadik reporter... hehehehe...

      Delete