Nuffnang Ads

Monday, March 17, 2014

Jillian: I'm still alive!

Ahahahha... yes..I'm still alive. Ever since  started buat Jillian's level 1 exercise last week, i thought it would be the last time i buat exercise tu. But tah cemana, i stick to it sampai last saturday (eleh...3 hari je pun...kecoh!!!). And am getting better everytime. Seronoknya!!!!!

And alhamdulillah, sepanjang last week, i x miss pun senaman (errr..except semalam...tapi ok la kan..rehat sehari). Today pon, despite duk kat hotel (ada meeting 2 hari) i sempat lagi berpower walk kat bilik hotel. heheheh...hopefully i'll keep on this happy mood nak exercise.

Tomorrow, hopefully meeting abis awal... bleh la buat Jillian's exercise lagi utk kuatkan core badan and sambung dgn power walk for cardio plak.

Till then :-)

p/s: tinggal 2 minggu lebih kurang utk final weighing of 90 days Challenge Part 1. You all yg join this challenge dah ready ka? heheheheh....

10 comments:

  1. waaaa..berat i x turun2 la cmne nii...lg beberapa hari nk abes 90 days challenge..malasnyaaa nk exercisee :((

    ReplyDelete
    Replies
    1. come on asma'.... 2 minggu lagi, lama tu.... sempat lagi nak turun sekilo dua :-)

      Delete
  2. yey! bagusnya boleh tahan sampai 3 hari! good for you! go go jillian! hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahah... alhamdulillah...hari ni bleh buat lagi :-) seronok plak bila dah x pancit sangat :-)

      Delete
  3. Suka sangat baca blog awk :) Baru-baru ni saya ada buat blog, jemput singgah dan follow blog saya awksweetgitu.blospot.com :D

    ReplyDelete
  4. rajinnya...sy slalu berazam nk excersise hari2...tp last2 azam tu ke laut je...dpt buat skali skala je.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom ieda, exercise utk sihat :-) banyak lemak2 degil i ni...tu yg kena paksa diri gak tu...

      Delete
  5. gud job! wish u luck... tak sabar nk tahu keputusan.. ida lambat lagi.. akhir bulan ni ida nak timbang la.. kekekkeke... ade turun ke tak? sekilo target ni sebulan... siap kaw lemakk!!! HAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe...i pon x sabor nak tau result :-) (walaupon hari2 dah timbang n dah tau result. kikikiki)

      Delete