Nuffnang Ads

Wednesday, August 12, 2015

Satu Hari di bulan pose...

MDH pakai baju terbalik :-P

Sedar masa on the way nak balik umah... dah siap round jusco seremban 2 and a few kedai2 kat PD...

Sorry abang... bini mu ni pon x perasan... huhuhuhu...

8 comments:

  1. Kalau ST tak mention, Yani pun tak perasan baju suami ST tu terbalik...huhuhu~.

    Erk..memang style suami ST sandang beg time driving ke? Sama macam suami Yani...kadang2 tegur jugak, bahaya buat mcm tu. Ganggu time driving. Suami Yani sandang beg dan place kat celah kelengkang dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan yani...x perasan sgt... tau tu pon sebab tuan kedai last yg kitorang pegi tegur, huhuhuhu....

      hubby i sandang kalo short journey ja yani. ni nak balik umah dr kedai tu, memang dekat, x sampai 5 minit.

      Delete
  2. Haha. Kesian husband ST! Tapi tak berapa perasan sgt. Kalau ada orang perasan pun orang tu mesti ingat memang gitu style baju tu. Hehe. Selamat Hari Raya ST! Sempat lg kan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe... sempat lagi...raya sebulan ;-)

      Delete
  3. Laaaa. Ngapain sampai tak perasan langsung dua-dua. Hehe. Excited sangat keluar berjalan tu!

    ReplyDelete
  4. hahahaha... I pernah macam ni.. laki i langsung tak sedar i pakai baju terbalik! sakit hati sbb terasa maluuuu sgt!

    ReplyDelete