Nuffnang Ads

Wednesday, August 19, 2015

Baju paling lama yg masih i pakai...

Jubah; year made 1995 (when i was in form 4)
Masih pakai jubah ni pi keje :-) Buat jubah ni sebab dapat masuk skolah agama. heheheh...

U all ada lagi baju lama yg masih boleh dipakai?

14 comments:

  1. xde :( sbb saiz dah berganda2 heheehheeheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...jgn tertipu, i pon dah tambah almost 15kg dr berat masa skolah... tapi sbb juah ni besar, so ok lagi nak pakai :-)

      Delete
  2. I paling lama bj kurung time pakai kat matrix.. Even berat da naik 10 kg dr zmn matrix, masih muat lg bj tu sbb mmg besar gile time beli dulu haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... tu namanya berwawasan ;-)

      Delete
  3. Aini masih ada baju kurung raya masa form 2 tak silap and masih elok lg kain tu so Aini pernah gak la pakai bwk g koje..hehehe.. Mama Aini jahit baju tu besar skit so sampai skrg la masih muat.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...lagi lama dari i :-) maintain lagi aini... hehehe...

      Delete
  4. Hahaha gila apa!!! Mana ada aihhhh baju yang lama boleh pakaiiii ... Semua dahhh ketat nahhh :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha... tricknya buat baju besar2 SL ;-)

      Delete
  5. saya pun ada baju lama2 tapi dah tak pakailah. kena carilah balik ni kot masih elok

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...try la raihanah :-)

      Delete
  6. Salam ziarah sweet tooth,

    Baju lama saya pun still masih boleh pakai sebab saiz badan sama, dulu dan kini.. Makan banyak masih tak mau gemuk jugak.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah...bestnya LZ, jeles kat org mcm ni...mkn apa pon badan x naik...

      Delete
  7. Salam Singgah ..

    saya pon masih ada baju2 lama..especially kebaya..sekarang bagi anak dara i pula pakai..mama boleh juga throwback memori tengok baju2 lama ni..^_^*

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... memang banyak kenangan baju2 lama ni...

      Delete