Nuffnang Ads

Sunday, May 25, 2014

Piala Thomas

Adeh...sakit jantung, hati and limpa tengok badminton final Piala Thomas ni... Skang tengah tunggu set ke-3, game terakhir perseorangan ketiga. Jepun mendahului 18-16. Debor tak sudah ni... dup dap dup dp tengok player malaysia ni main. Dapat ke Piala Thomas pulang ke Malaysia selepas 22 tahun? Only time will tell...

Tapi tengok gaya ni macam tak de can je....

Apa-apa pun, tahniah juga la kat Malaysia sebab dapat masuk final, after 12 years x masuk. And tahniah juga sebab bertarung dan mencuba habis-habisan...

google - milik siapakah piala Thomas ini??
Update: Malaysia Tewas 3-2 kepada Jepun. Keje la esok ye...x de coti. huhuhuhu....

12 comments:

  1. nak cakap juga.. memang geram je tgk pemain piala thomas ni.. terutama si darren ni.. isk2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. redha je la nani... heheheh

      Delete
  2. haha..me tgk bpeluh2..single yg last tuh..fuh..bdebor..tp xpe..kalah bermaruah,berjuang hingga ke saat akhir..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya... betul me, tentangan sehingga akhir :-)

      Delete
  3. I cudn't watch sebab was on the road masa tu. Huhu. Tapi nasib baik diorang siarkan jat radio. Hehe.

    Good game, Malaysia. So proud of our kapten, daren liew and the national team members.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti debor gak dengar kat radio...hehehhe...

      Delete
  4. hhahaha..sue mmg takkan tgk badminton ni...mmg lemah jantung rasenya..tgk la channel lain ,time result nant baru tgk..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. i pon sebenarnya dok tukar2 channel gak...takot nak tengok... heheheh

      Delete
  5. salam kenal, dengar dalam radio je semalam sebab balik kg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal babypose...thanks for dropping by :-)

      Delete
  6. Tau takpe..nasib baik tak ada sakit jantung..tapi dah cuba sehabis baik..tapi kan coach jepun tu malaysian kan,.sayangnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dengar2 kata coach tu anak didik misbun... something happend n dia x leh jadi jurulatih msia... tu yg dia jadi coach jepun. x tau la betui ka dak... hearsay...

      Delete