Nuffnang Ads

Tuesday, October 22, 2013

Uiks...i hanya boleh type my post kat title box je... Kenapa x leh write in posting box nih??? any idea kengkwan?? Pls leave comment... if u can...

8 comments:

  1. hikhikhik! kalau nak buat entry kena letak kat title bos la..:P.. maybe blogspot ngah sewel.. cer tgk esok mcm mana

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh...dah resolved dah :-)

      Delete
  2. sy dah lama jd camni.. asik error on page jek.. huhu... so terpaksa update entry pakai phone...

    ReplyDelete
    Replies
    1. x best pakai hp sizuka... eheheeheh

      Delete
  3. slm sweet tooth akak experiencing the same thing. tapi kalau awk insert foto dia boleh click cursor and start typing.. (tapi unfortunately xbleh edit hehe). akak pun xde mase nk cari nape jd gitu.. kat opis je online kat rmh ada la 10min online. refer blog akak : http://jommembebelsikit.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Baby, dah ok dah ni... tukar pakai browser google chrome je...

      Delete
  4. dah cuba byk kali ke sweet

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah anna, banyak kali dah try... last2 browse internet carik possible solution dah jumpa, alhamdulillah....

      Delete