Nuffnang Ads

Monday, October 14, 2013

Eidul Adha Mubarak!

Hari ni i keje. Tapi mood keje x der.... so buat housekeeping jek hari ni...sort e-mail, tengok e-mail mana x berjawab lagi... siapkan performance review staff etc.

Tak ambik cuti pun. Cuti esok je. Coz MDH keje, so no point la i bercuti kan...baik la simpan je cuti yang sedikit tu utk keadaan yg lebih memerlukan...

Di kesempatan ini, i nak ngucapkan, Eidul Adha Mubarak to all. Semoga pengertian ibadah korban, bukan setakat dari segi literal/bahasa sahaja... Tapi diertikan dan dipraktikkan dalam kehidupan seharian kita.

Semoga Allah menerima amalan kita....amin.

Selamat berpuasa & berbuka puasa sempena Hari Arafah pada hari ini. Lepas raya Haji, jgn pulak poser ye... Hari Tashrik 3 hari tu... (11,12 n 13 Dzulhijjah).

Till then :-)

12 comments:

  1. Selamat hari raya dan selamat berpuasa kak! :)) sok jangan mkn lemang byk sangat ek.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...this year Raya Haji belah akak... belah akak ni kompem x de lomang dik... tapi nak kena beringat jugak... makan masakan bonda... boleh lebur 'catuan makanan' i. heheheheh

      Delete
  2. hi, selamat hari raya aidiladha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nur, Selamat hari raya aidil adha 2 u 2 :-)

      Delete
  3. Salam AidilAdha, dear :D

    ReplyDelete
  4. dah terlewat..tapi nak ucap selamat hari raya aidiladha jgak :)
    hri ni bekerja pun still dlm mood buffering...hehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la...mood nak coti lagi ni...huhuhuhu

      Delete
  5. Selamat hari raya Aidiladha untuk Nina sekeluarga,hari ni dah hari memasak daging korban pulak..hehe..masak sup simple2 jek

    ReplyDelete
    Replies
    1. sup daging yg simple tu la yang sedap kak :-)

      Delete