Nuffnang Ads

Friday, October 11, 2013

Memory Lane

Seriously...

U all pernah tak, terngiang-ngiang lagu kat kepala u all...dari bangun tido...sometimes sampai la nak tido balik malam tu...

Hmmm... la ni ada satu lagu yg dok ternginag-ngiang kat kepala i nih.... dari mangkit tidoq, sampai la ni... tatau apasal...sebab x de satu pon aktiviti i smalam yg relate ngan lagu ni....

lagu apa???



Hahahahah....khas buat kawan2 seusia & sezaman dgn i.... sila la terngiang-ngiang kat kepala u all gaks! hehehehe.... especially tang chorus tu... Go Gaban! Hahahaha.... (childish mode is on!)


p/s: terus teringat cerita2 zaman tu... Satria Baja Hitam, Ciaki, miss Komet and of course the ever fofular maero attack; semua orang nak jadik player volleyball masa citer ni up kat TV... summersault berputar!!!!! hahahahaha ;-P


8 comments:

  1. hahahahhaa..aku tgh nyanyi lagu moero attack ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kekeke, lps buat entry tadik terus google lagu maero attack. Tapi kagu gaban gak yg catchy :-)

      Delete
  2. Sweet Tooth! Ni lagu ringtone hp BB Yani...hahahha....kena pedajal dengan hubby, dia gi setkan lagu ni jadi ringtone, budak2 opis bantai gelak Yani...haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... Lawok la yani...

      Delete
  3. maero attack tu best cite dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.... I siap ponteng skolah agama petang nk tgk citer tu... Punya dasat penangan dia. Kekekeke....

      Delete
  4. chiaki, cikgu hiroshi.. dengan masa riadah petang semua nak jadi Cun main bola tampar kan..haha..takleh lupa la zaman tu,zaman kat u pulak pulun cite cina the good old days...eh,ada ke org lain tengok cite ni?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Citer chiaki tu, paling x suka ngan GF cikgu hiroshi...sikit2 tunjuk tangan dia yg dah x de tu... kekekekek.... x ingat la kak citer good old days... tapi masa akhir2 uni, tengah glamer citer mistress hermanas kat TV3. heheheh...

      Delete