Nuffnang Ads

Monday, June 24, 2013

Minggu Bizi

Salam readers...just a quick update...

Minggu ni bizi yang amat sangat... dengan kerja la apa lagi...dah masuk separuh tahun, maka tibalah masanya untuk half year performance review... nak buat untuk anak buah yang 8 orang tu dan untuk diri sendiri juga... ades.... nampak mcm x berkesempatan nk update blog. Oleh itu, i just nak inform, blog ni may be ber'hibernasi' seketika... kalau ada kesempatan, i update :-)

till then. take care.

ihsan google

p/s: definitely will update siapa pemenang my GA... tunggguuuuu......

18 comments:

  1. Take care ye Nina.
    Sibuk tp jgn lupa minum air msk byk2 tau. Jerebu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq ai... Insha Allah minum banyak air...teruk kan melaka kena.... Kl ari nih la nampak teruk.

      Delete
  2. selamat bertungkus lumus ;) take care and jangan lupa pakai mask time jerebu ni ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ adah...dah hujan pun kat area umah aku ni...alhamdulillah...

      Delete
  3. nina, blog pun tpksa berhibernasi nmpknya kan sebab org ramai skrg ni sedang berhibernasi disebabkan jerebu teruk..hehe..kl n selangor jerebu teruk ipu >200 pg ni kan..x berani nak kluar2 sgt mcmni :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...betul la...patut guna reason jerubu, idea semua dilindungi asap jerubu. kuikuikui... take care umi. kejap je nak hibernate ni...minggu depan baru start tulis balik. kasik settle semua minggu ni.

      Delete
  4. memang minggu yang busy untuk saya juga,..take care nina..

    ReplyDelete
    Replies
    1. u 2 kak, have a good rest. bizi pun sempat lagi nak blog hopping n reply comment. x sempat nak buat new entry jer...x leh nak pikir nak nulih mende... keskeskes...

      Delete
  5. Take care kakak :D And selamat menyambut Ramadan, kot kot tak sempat nak sembang nanti. Heee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. U 2 dik :-) awat lama x hapdet blog? Slamat nyambut ramadhan :-)

      Delete
  6. jgn lame sangat berhibernasi tuuuu.. hehehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.... Dah ter'lama' ni... Ish...ish...ish... Tunggu update i yer :-)

      Delete
  7. hee..sue bulan june yg busy..baru keje la katakana..ni dh mausk bulan julai dh boleh manage ckit2 masa..then ade la masa nak berblog :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la sue, ingatkn ni seminggu ja bz, ni dah masuk july, tambah lagi benda lain... InshaAllah will leave some update soon...

      Delete
  8. Selamat menyambut Ramadhan to u & family :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same to u ILY :-) smg ramadhan kali ini membawa rahmat untuk kita kita semua...

      Delete
  9. Menimbun kerja mcm dalam gambar tu ke? Take care ye sis.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu....lebih kurang la dik... Ni dh ok sket :-)

      Delete