Nuffnang Ads

Wednesday, March 23, 2011

New Handbag

Sebab ada org teringin nak tengok handbag I, ni la I attach gambar my new handbag yer.... colour dia white and dark purple .... cantik kan? hehehheheehehehhehehehhehhe.... syukur alhamdulillah...ada rezeki Allah bagi untukpakai handbag ni.


Saje pilih handbag besar, senang I nak hangkut important things yang kena ada dalam hand bag. Let me see what are the important things yang ada dalam handbag saya....
  1. wallet 
  2. Handphone
  3. meeting note book
  4. Diary / Calendar (senang nak organised my schedule)
  5. pencil case untuk alat tulis saya semasa meeting & discussion
  6. Mineral water (seberapa banyak yang muat saya masukkan dalam bag tu).
  7. 'Towel Ladies' (sila baca as direct translation)
  8. Hand lotion
  9. Sweets
Mmmm...rasanya ni je benda-benda yang ada dalam handbag I.

So...ladies out there, meh I tag u all yang read this blog.... sila senaraikan barang yang ada dalam handbag anda di blog anda yer.... hehehhe.... have fun!

at the same time, meh layan lagu ni yer... lama dah tak dengar... (ni peringatan untuk diri sendiri ni...jangan over excited dengan benda-benda dunia ni...huhuhuhuhu)



p/s: malam ni I kat my parents house... my hubby is on night shift tonite and tomorrow I have meeting nearby my parent house.

4 comments:

  1. cantik..cantik.. beg tu its so you la... hehehe

    ReplyDelete
  2. hehehe... nak buek caner...memang taste aku cenggitu...mi, ada sale x sana? crocs aku tapak dah haus gile. Tunggu masa jer aku nak jatuh terlentang... huhuhuhuh :P

    ReplyDelete
  3. huhuhuuhu..
    handbeg....

    ReplyDelete
  4. oh dah lama tak bli handbeg

    ReplyDelete