Nuffnang Ads

Tuesday, March 01, 2011

Life...

I'm a bit 'emo' right now. I'm sorry if this entry contains words that is offending to some of you...

I can't stand reading/hearing about wife who is 'unjustly' treated. I'm amazed though by the strength of the wife. Orang perempuan memang kuat. Ustazah kat sekolah dulu, pernah tanya soalan kat kami...kenapa orang perempuan yang bersalin? Bukan org lelaki yang melahirkan anak? Ustazah kata, sebab orang perempuan ni kuat. Lebih tahan sakit berbanding lelaki. Sebab tu jugak, org lelaki yang banyak sakit jantung....eh, kluar topik la...

Back to the story about the unjustly treated wife ni. For all of us yang x mengalaminya ni, memang senang nak kata "tinggalkan je lelaki macam tu..." or "bawak je masalah ni ke mahkamah" or "mintak la family campur tangan". If I was not married, I would probably say the same. But when I'm married, I understand how does it feel to love and be loved. I understand how does the marriage is something that is more than you can imagine, how you love your other half that you are willing to hold on to it as long as you can. It is not fair for us who is the outsiders to give comment like this... Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul...

For those ladies, I pray to Allah to continuously Gives you strength, and I pray that Allah would help your other half realised, what a 'dumba** he was for treating you like that (sorry...tengah emo ni). Just remember, Allah will not test you on what He think you could not bear... Semoga anda semua dilimpahi pahala atas kesabaran yang tinggi itu! Amin...

p/s: Alhamdullillah... Thank You Allah kerana jodohkan aku ngan my dear hubby... He is all I need :)

2 comments:

  1. who has been treated justifiably??guwe pun marah gak...

    -yg selalu jadi kaunselor org kawin even diripun tak kawin lagik-

    ReplyDelete
  2. biasa la mi... dalam hidup ni memang ada jenis 'mamat yang tak sedar diri'.tapi aku memang respect adik tu. Kita doakan je la semoga hubby2 jenis ni insaf. Amin...

    ReplyDelete