Nuffnang Ads

Wednesday, November 04, 2015

Lawak pagi Rabu

Masa nak gerak ke airport semalam, staff kat opis bintulu bagi i satu bungkusan. Katanya cheese cake Bintulu. Staff tu kata, share la ngan my HR Exec. I da sibuk nak balik, so x check pon bungkusan tu. Masukkan dalam beg and terus gerak ke airport.

Pagi tadi, I bawak la bungkusan tu pi opis nak share ngan my staff tu. Sekali bila bukak...

Belacan daaaa..... 
kehkehkeh... gelak i sengsorang kat opis. memang sungguh 'cheese cake' Bintulu. My staff kata, puan ambik je la semua. Family dia x makan sangat belacan...

hehehe... ok la... org kata belacan bintulu sedap... ye ke?

7 comments:

  1. Amboiii..cheese cake sangat..hahaha..
    Rupanya belacan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha...i pon mati2 ingat cheese cake betul...

      Delete
  2. Haha..cheese cake sgt ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu...tipah tertipu... ;-)

      Delete
  3. Assalam tuan / puan .sy membuat keje2 ubah suai rumah dan pejabat..seperti mnyambung rumah.plaster siling,pasang tile,buat porch,wayaring,plumbing,pagar dan autogate,vinyl floor,wallpaper,waterprofing,grill,landskap dan kolam hiasan.terbuka untuk kawasan bangi,kajang,serdang,putrajaya,bndr sri putra,sepang,nilai,cheras,puchong,semenyi dan kuala lumpur.hubungi sy d no 0192945175 atau wssp sy d no 01129110298

    ReplyDelete
  4. waa bahaya ini, xcheck barang sblm fly..
    mujur cheese cake bintulu... kalau ler ke ganja tadi..
    nangisla sweet tooth tak dpt balik umah ;P

    ReplyDelete