Nuffnang Ads

Friday, September 18, 2015

Minggu BZ

Minggu ni BZ sket... x dan nak update blog...

secara ringkas,


ubat

yg kena telan... (ignore my chubby hand pls ;-P )
Batuk dah makin kurang. minggu ni abiskan antibiotik. Alhamdulillah... harap2 x dop la jerebu lagik... biar baik terus batuk ni...

Keje; lagi 2 minggu nak audit. Banyak sgt keje. stress i. bila stress, makan je la kejenye... huhuhu... nak senam blum buleh lagik...nak tunggu batuk betul2 reda...(alasan!). Tambah lagi tengah budget cycle, nov nak board meeting pulop.. banyak action item nak kena buat... adeh.... stress....

Nxt week, adik ipar nk bertunang, Seperti biasa i la tukang gubahnya... tengah dok carik idea...

owh.... bz..bz....

till then...


p/s: latest tally
Alhamdulillah.... terima kasih pada semua yg vote... (ada gak yg x suka idea ni... mungkin dia x pernah rasa mcm yg kita rasa kot...)

8 comments:

  1. Hope you are feeling better ST! Hugs!

    ReplyDelete
  2. Take care sweet tooth (^_^)

    ReplyDelete
  3. sapa la yg vote dislike for tax exemption tu...
    sabar jeee la...sakit pulak ati kite:P

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia x rasa apa yg kita rasa kot.. or may b cadangan tu x benefit dia...

      Delete
  4. Assalam..get well soon sis.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq julie, alhamdulillah dah ok :-)

      Delete