Nuffnang Ads

Tuesday, September 29, 2015

Masih BZ

Almost 10 hari x dop update. I'm quite busy skang nih... tgh musim budget and approaching year end. Tambah lagi ngan internal audit yg nak melawat bulan 10 ni. x terkejar rasanya...

Anyway, update for last week event.

Tahun ni, raya haji di umah MIL (walaupon patutnya giliran i). Memandangkan hubby i keje masa raya, so raya di PD ja la...dekat sket hubby i nak pi keje :)

Nothing much masa raya haji hari tu, selain masak2 utk keluarga. MIL buat rendang ayam, rendang daging and of course sup tulang lps dah dapat daging korban. 

Since Rabu last week, I and my SIL sibuk prepare barang2 hantaran. And on Saturday, majlis meminang berlangsung ngan jayanya...

barang2 hantaran....

7 dulang hantaran

cincin & bunga rampai

sirih junjung

kain baju

coklat

cookies

kek

buah2
Puas hati dapat siapkan... hehehe... okeh... dah abis idea nak tulih apa... till then :-)

8 comments:

  1. Creativenye tangan you Sweet. I tangan tak seni tapi suka tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. i memang suka buat2 benda cm i N. hehehe... idea kolaborasi ngan SIL, ok la buat sama2 :-)

      Delete
  2. comelnya..
    sweet jer warna ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hani :-) SIL yg pilih color ni..

      Delete
  3. Creative indeed! In my dreams je la wanna do all this. I always will say I will try for an occasions to DIY stuff, but aduhai... tak jadi jadi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh...i pon on occasion ja TM. kalo x idok la rajin cenggini...

      Delete
  4. best nya buat gubah2 ni kan..
    da lama takde majlis gini dah.
    dedua family da settle semua dah kawen. tggu anak2 buah je le.. (anak buah belah i mmg ramai dah besar2... hikhik)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la reen... ni BIL yg akhir. So lps majlis kawin dia, tunggu anak buah la pulak...
      memang seronok buat ni, tapi lps tu x seronok sakit pinggang ;-P

      Delete