Nuffnang Ads

Tuesday, May 07, 2013

Dah Sampai?

I have posted the small gift to the lucky winner last Friday. (except for Nieta & nhimran. I still didn't get your details. If u baca entry ni, pls kindly e-mail me ya...). If by end of this week u masih tak dapat, pls do inform me juga ya. Nanti i check tracking pos tu.

Hopefully, semua yg menang tu dah terima hadiah kecik tu... hehehhe... and a few dah whatsap i bgtau dah dapat. TQ. I takot hadiah tu x sampai sebab it was a bit bulky.

For those yang wondering apa benda yg i bagi... ni la dia....

Handbeg holder. Pls pardon me for the messy picture of my workstation...siap ada selipar lagik belakang tu... hehehehe

Hadiah kecik je... Harapnya benda ni bermanfaat buat u all. Lepas ni pi makan kat kedai dah tak yah pangku handbeg dah... bleh letak kat holder tu je :-) Tapi jgn letak kat tempat yg mudah dicapai org lain. Tak pasal kena sambar ngan pencurik je... i suggest letak celah kaki. heheheh...

Okey...till then :-)


15 comments:

  1. Replies
    1. heheheh...lama dok pikir nk bagi hadiah apa.... tu yg lambat pos nya tu...

      Delete
  2. Dah dpt...comel sgt...tqvm..muahhhh......

    ReplyDelete
  3. dah dapat dah sweet tooth :D
    thank u so much!

    ReplyDelete
  4. wah, beshnya..tuk sue skali la kan.. nape kita x dpt lgi..uhukkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. I pos semua sekali jalan.... Sok sok smpai kot.. Tp kalo smpai nxt monday x dpt lg bgtau ye :-)

      Delete
    2. hee..tak dpt lgi.. tapi xpelah, mungkin abg posmen lmbt kot.. its okay :) ada niat nak bgi pun saya happy.. thankss :)) tpi klu dpt nant su gtau.. :)

      Delete
  5. Kak NInaaaaa thank you so much! Dah dapat, tapi I tak tgk lagi sebab I masih kat penang, husband bagitau tadi :)) itu yang belog sumanya terabai kejap maklum lah tgh bersenang lenang.. Lolz
    InsyaaAllah tunggu hantaran balas I yer nanti! Thanks again :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oooo....tengah bersenang lenang dipangkuan ayahnda n bonda yer, padan lax hupdet2 blog tu.... Makan air tangan ibu puas2, nanti balikkeyel rindu2an plak.... Hehehehhe :-)

      Delete
  6. Ida pun guna holder niii. Beli kt cosway ade munge mungee... Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cosway pun ada eh? Nk carik gak.... Beli tuk org lupa yg tukdiri sendiri.... Hahahahah :-)

      Delete
  7. Dah dpt on Monday kalau x silap..tq sgt..pernah la tgk bende ni n pernah jugak rasa nk beli tp x terbeli..tp dah dpt gift ni x pyh bli dah la..tq so much dear..

    ReplyDelete
    Replies
    1. No prob nadiah, seronok tgk org yg menerima tu gembira menerima hadiah yg x seberapa tu :-)

      Delete