Nuffnang Ads

Wednesday, April 03, 2013

Welkam...welkam...

Yes... you are in the correct page. Just changed rupa blog ni sebab macam boring...lama dah pakai background tu... hehehehe...

Anyway, smalam jumpa doc. Discussed my option. Still thinking about it. But I don't think we can proceed with 3rd IVF soon. A lot of things to be considered. Mostly about work (boss nak release ke nk cuti lama2 ni?? Tu yang nak kena pikir banyak...). In the meantime, doc pun tak suruh start terus. She wants to study my case (apparently, I had break her success strike for IVF....hmmmm) and will see what is the adjustment that needed in my protocol. But she did hint if possible to do it before june (so that get cheaper price coz IVF discount at PHKL end in June). We'll see la after long thought and weighing pro and cons later.

It's already wednesday. Tinggal few days nak bermalas-malasan di rumah, before am coming back to office next monday (sigh.....malasnye nk kije....).

Till then.


11 comments:

  1. Berapa kos buat ivf kt PHKL sweet...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg ivf baru ni i x kira lg anna. Resit sepah2 lg... Huhuhuhu... Give me ur email. Nnti dh kira i email u :-) or u can chk kt this link

      http://dradilah.blogspot.com/2013/02/ivf-blastocyst-transfer.html?zx=201c61ab637a4010

      Dr share approximate cost per patient.

      Delete
    2. U buat dgn Dr Adilah? Ermm, takpelaa dear. Rest if u want to. Nanti start balik. Mcm ni laa rutin ttcian mcm kita kan. InshaAllah one day Allah akan makbulkan doa & usaha u. Hugs!

      Delete
    3. my email anna@poise.my

      Delete
    4. Ya yaya, dgn dr adilah. Tu la... Rasa nk rest dulu. We'll see :-)

      Anna, nanti dah complete i'll email u ya :-)

      Delete
  2. My dear kakak, i terlambat dapat berita. Baru bukak blog. InsyaaAllah satu hari nanti Allah pasti kabulkan doa kita semua :) Lambat lagi nak keje tu, buleh berfoya la kan. Hehe.
    I dah lama tak jenguk doc dila, nak kata hati dah tawar tak jugak tapi entah la. Masih mencari mood nak mula treatment balik :')Semangat macam dah tak sekuat dulu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sash!!! Miss u! (huhuhuhu...poyo akak nih!). Insha Allah, bila masanya dh smpai, Allah akn permudahkn... Am counting days nk masuk opis balik nih... Bestnya dok umah!! Huhuhu :-)

      Delete
  3. makin ceria page ni :)

    skang ni time tuk rehat2 dlu kan... dah buat retail theraphy kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...sekali sekala tukar angin... ngeee ;-D

      Delete
  4. I pray for your success utk 3rd IVF.Kagum dgn ketabahan sweet.Meanwhile ceria2kan diri ok!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin.... InshaAllah, akan sentiasa ceria :-)

      Delete