Nuffnang Ads

Wednesday, April 10, 2013

Stress!!!

Argh.... masuk2 opis memang terus stress.

Sepanjang ketiadaan i, opis didatangi Internal Audit Dept. Tahun ni, kena turn department i la pulak... I masuk dah penghujung audit. Tu pun I dah stress. Baru nih jumpa plak issue... staff i x check thoroughly on accrual yang dia post.... apa lagik... i la yang kena ni... jenuh la nak menjawab ngan my boss; why i let such thing happend.

Adoiyai.....Stress!!!!!! Serious, rasa nak berenti keje jek!

Next week closing meeting.... mari kita siapa yg kena.... huhuhuhu....

6 comments:

  1. Jgn stress sweet...tak baik utk kesihatan tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah...i cuba tenangkan hati.... tapi kalau dh asik diasak soalan bertalu-talu....sapa yg tak hangin...mcm saja nk cari salah kita la pulak... huhuhuh

      Delete
  2. sabar2...kerja ni memang boleh buat kita stress kan. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh...Hari ni dah ok dah :-)

      Delete
  3. tak mo stress!!..
    Chillll!!.. :P

    ReplyDelete
  4. Hang in there dear sista! :')

    ReplyDelete