Nuffnang Ads

Friday, January 01, 2016

Welkam 2016

2015 dah berlalu... sekejap betul kan dah masuk tahun baru...

Image result for happy 2016
image google
Tahun 2015, lebih tertumpu pada kerjaya. Tak serius on TTC. Nak sambung amik exam pon x berjaya lagi. And masih berusaha nak turunkan berat badan.

2016, hopefully this year akan membawa seribu satu Rahmat dan kebaikan dari Nya. Dan kita sambung lah usaha untuk semua cita2 yg x tercapai di tahun 2015 :-) (hehehehe...berapa tahun dah dok carry forward ja azam ni...:-P)

Happy new Year all... May 2016 bring the best for u all...

Till then :-)

10 comments:

  1. Happy new year! Akak pun sama xde azam yg specific. Cuma harap yg terbaik & sentiasa cuba menjadi lbh baik setiap hari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah... Smg kita sama2 berjaya kak :-)

      Delete
  2. jangan cepat mengalah yer...
    awak mesti kuat...
    cayok cayok try the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq anim :-)
      InsyaAllah, I am a strong women ;-)

      Delete
  3. Happy new year sweet tooth...
    May this new year brings you prosperity and happiness to both of you... Amin!

    ReplyDelete
  4. Happy New Year sis.. moga rzki brpihak pd kita tahun ni :-)

    ReplyDelete
  5. Moga kak nina & keluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan dimudahkan semua urusan di tahun baru ini. p/s Kakak, saya tukar nama belog baru tau! HEHE :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... tq dik..
      OK! dah follow pun yg baru tu ;-)

      Delete