Nuffnang Ads

Friday, January 08, 2016

Game kat Handphone

Kat HP i, memang ada a few games yg i main. Kekadang time boring2 tunggu giliran macam kat spital ari tu, game ni la pengisi masa i. Tapi yg tetiap hari main, ada dua... Candy Crush & Soda Crush.

Letak kat main page tu game ni...senang nak main.

Hehehhe... yeah... I know... game ni dah lama dah... masa my frens dok main game ni, i x join pun. I start main, bila tengok mu husband main. Eh...macam best la pulak... bila i dah start main, huhuhuh...memang addicted! tapi ye la... life ada 5 ja... nak tunggu satu life pun dah setengah jam...

Baru level 560

Then adik i cadangkan main soda crush pulop, sementara nk tunggu life candy crush kan.... hahahaha.... pon addicted... lepas abis candy crush, sambung soda plak...

Baru level 410. Husband i main dah abis level dah...
Tetiba tenghari tadi dapat email dari game developer ni kata ada game baru...

Candy Crush Jelly pulop.... 
Best gak... lebih kurang ja la ngan soda n candy crush. Ada harapan nk addicted ni. hahahah...

So, game apa yg u all main kat hp u all?

OK, have a nice weekend everyone :-)

18 comments:

  1. Blossom blast saga Ha Ha Ha sampai juling juling mata

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... Comel blossom saga ni kan...

      Delete
  2. tak da game sangat pun dalam handphone. tapi kalau boring sangat saya main zombie vs plant. kalau habes nyawa tu alamaaaakkk stresss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I ada gak game ni kt hp. Tp jrg sgt main.

      Delete
  3. Dalam hp ade beberapa game, antaranya :
    1) Minesweeper (sama mcm game dlm pc dulu2 tu)
    2) Plants VS Zombies
    3) Buttons & Scissors
    4) Farm Heroes

    Yang paling selalu main Plants VS Zombies...itu pun masa dlm toilet.Boleh dikatakan time main games adalah time membuang air besar...hahahhaha....

    ReplyDelete
  4. eh eh mcm sama jer preference kita..sy pun main candy crush soda. semalam br dwnload candy crush jelly.. tp kita ad satu lg yg kite addicted ialah inside out ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. I x penah main inside out... Nanti test tgk cemana game ni :-)

      Delete
  5. saya main criminal case aje. itu pon nak tunggu life dia refill, lama gak. huhuuu tapi saya memang tak reti main game sebenarnya. baik game computer, handphone atau ape saja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sapa developer program ni? mcm menarik ja...

      Delete
  6. tak main candy crush.. tak penah main walau dah seme orang main tu ari. COC pun tak main..mmg tak ikut trend langsung ai ni.
    Tapi ada la donlod beberapa game yg kut2 boring buleh main sesambil tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh...jarang kot nk jumpa hp yg x dop game...

      Delete
  7. kita main COC terpengaruh dengan hubby.. ahahah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu hubby i main gak...skang dah main game lain...apo tahnamanya... lupa i...

      Delete
  8. addicted main candy crush soda. Level 456...main setakat ada nyawa jer..nnt main balik bila ada nyawa balik. Ni terpengaruh dgn member ofis yang suh download masa tgh meeting..haha. Sekarang saya pengaruh pulak suami untuk main CCS.

    ReplyDelete
    Replies
    1. of the 3 candy crush, i mmg suka soda. wah... tinggi dah ur level tu...

      Delete
  9. o0hh kesiannya ida! hp ida xde game lgsg! HAHHAHHAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah... ida ni spesis yang 'rare' ;-P

      Delete