Nuffnang Ads

Friday, October 03, 2014

Salam Aidil Adha

BZ BZ BZ....

lately ni banyak sangat keje... sebab Internal Audit tengah buat audit. Haih...kemain banyak dokumen mintak... i ni dah le agak baru kat sini...kadang x penah dengar pon nama document/agreement yg dia mintak tu.... huhuhu...bertabah je la...

Minggu ni long weekend. I expect ramai yg nak balik kampung kan... Maklum la... musim perayaan... Pesanan Penaja: Berhati-hati di jalan raya...berwaspada selalu...kalau mengantuk, berenti la kat tempat yg sesuai, and ambik nap. Or u can sing along dalam kereta (macam yg i selalu buat...padahal hubby yg drive, i yg berkaraoke dalam kereta...pasrah je dia dengar suara 'merdu' bak buluh lemang i ni... hehehhe).

Hayatilah pengertian Aidil Adha...smg Allah menerima amalan kita...amin....

Eid Mubarak! Selamat Menyambut Aidil Adha...

credit to owner...

4 comments:

  1. Selamat hari raya aidiladha kak.
    Semalam saya balik naik bas, highway jammed sangat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah teena, mmg teruk jam... hubby akak balik keje from melaka, almost plus sejam setengah dari masa biasa diambil nk pulang ke rumah

      Delete
  2. kita tak balik.. raya umah mak di KL sajokk huhuhuhu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe... ida org key ell...;-)

      Delete