Nuffnang Ads

Sunday, May 13, 2012

Tahniah Malaysia

Baru lepas menonton perlawanan hoki remaja asia. Sungguh suspense.... siap terjerit-jerit sbb teruja sgt tengok the match. Tahniah buat pasukan hoki remaja Malaysia yang berjaya menentang Pakistan dan menjuarai perlawanan ini. Hmmm.. tetiba teringat waktu main hoki zaman skolah2 dulu... hehehe.... yang pastinya pasukan kami memang 'star' la masa tu... hehehe... bestnya zaman skolah dulu...

Anyway, hari ni last berehat sepuas ati kat umah. Starting tomorrow i'm back to office (Sigh...) Wish me luck! 

p/s: Huwaaaa.... apsal rasa malas nk keje ni?? bestnya dok umah...

3 comments:

  1. dulu saya wing kanan. bile pikir tak sangka sy pernah wakil sekolah n daerah. hooyyeeehhh....Sekarang, kayu hoki pOn dah tak pegang.tak jumpa langsung.hehehehehe...

    ReplyDelete
  2. Nin..kita star ke? haha..masa kat SDH kira star sket kot..time kat KI ingat tak 19-0 hahaha..such a sweet memories..

    ReplyDelete
  3. fara, star kat sdh la tu... Sekali game, abis separuh kelas kita hilang sebab semua main hoki. Kat KI dah jadik starter... Hehehhe.... Macam baru blajar main... Kelakor la bila ingat balik.... :-P

    ReplyDelete