Nuffnang Ads

Friday, March 25, 2016

Cool computer tricks (and it can be cool office pranks! hahahha)

Smalam i came across an article on 14 best computer tricks everyone should know. Antaranya yang paling best adalah rotatekan screen computer tu supaya boleh jadi terbalik macam ni...

imagine screen computer u terbalik mcm ni.... hahahaha...

Cool kan? And that would be a nice prank! Hahahaha....

Check out remaining of the tips here ;-)

Selamat Mencuba...kehkehkeh

3 comments:

  1. kalau saya on computer tetiba screen macam ni, terus nangis di tepi pintu dulu. lepas tu baru google camne nak selesaikan masalah ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.... bab kenakan org mmg best...cuba kena kat diri sendiri kan... hehehe...

      Delete
  2. kalau ada yg kenakan nana mcm ni, nana terbalikkan monitor terus..hehe

    ReplyDelete