Nuffnang Ads

Thursday, June 02, 2016

Update

OMG, rasa macam lama gila x tulih blog (baru seminggu je kot)... blog walking pun x sempat... huhuhu...

For the past weeks, I was busy with completion of audited accounts, sampai la Board Meeting pagi tadi. Settle dah dua2 company...and alhamdulillah the board meeting went well. X kena marah teruk2 pun... reminder jer from the directors... heheheh...OK la... skang dah bleh senyum sampai telinga and relax sket.

Esok i coti...yeay! Coti ganti sempena Agong's bday on saturday. Then monday, i amik coti. Saje2...nak rehat sket lps hempas pulas siapkan audit. heheheh.... And this monday dah start posa! Subhanallah.... sekejap je kan masa berlalu... kadang dok pikir, apa achievement i this year, nak abis half of the year dah, tapi mcm sibuk keje but don't know what i did... LOL...

Anyway, just wanna wish u all Ramadhan Kareem... Semoga Ramadhan tahun ni lebih baik dari tahun sebelumnya, and semoga Allah pertemukan kita dgn malam lailatul qadar... Amin...

Till then :-)

google

6 comments:

  1. Selamat menyambut Ramadan juga utk kak Nina & keluarga. Semoga ibadah kita diberkati yang Maha Esa.

    ReplyDelete
  2. Ramadhan Kareem to you kak ST. nana pun dah lama tak update blog. semoga semangat sampai semula..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nana... Cepat update blog :-)

      Delete
  3. Selamat berpuasa nina. Moga diberi kesihatan yg baik utk beramal ibadah di bulan mulia ni. Aamiin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... TQ Kak Z :-) And saya doakan yg sama buat akak sekeluarga...

      Delete