Nuffnang Ads

Monday, June 20, 2016

#FindMiracleInEverydaysLife




Rezeki tak di sangka-sangka... 

Hari ni ada visit by VIP from the shareholder company. Macam biasa, kena pakai uniform. So hari ni decide nak pakai seluar color hitam i yg dah lama x dipakai.

Masa meeting, tetiba rasa ada kertas dalam poket seluar. Seluk poket n.....


MasyaAllah...

Subhanallah... Sayang sungguh Allah pada i... Diberi rezeki tambahan. Mungkin dulu Allah gerakkn hati i nak simpan duit ni dlm poket seluar tu and forgot about it, supaya i dapat duit tu hari ni, utk belanja raya... Alhamdulillah....

Maka nikmat Tuhan mu yg manakah yg kamu dustakan...😭😭😭

4 comments:

  1. Alhamdulillah... Sy pernah jugak dulu,tak ingt bila saya sorok duit bawah lipatan baju dalam almari..Kemas2 buat susunan baru,nampak sampul bila djenguk ade 350.. terkejut jugak..rezeki kan...confirm duit sndr sbb husband mmg tak pandai sorok2 duit bawah baju... kekeke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheh..yana, dulu slalu gak sorok2 duit cm tu. la ni mmg x buat dah. tu yg surprise sgt dapat rezeki ni :-)

      Delete
  2. bestnya kak nina..suka dapat duit terkejut macam ni..hehe

    ReplyDelete