Nuffnang Ads

Wednesday, December 03, 2014

Cendol Bakar & Bento

cendol bakar kuala selangor. makan last sunday masa balik kampung.

Bento lunch smalam. Mcm korean food, tapi nama apa pon i x tau... org dah bagi, makan je la... 
bz bz bz.... one board meeting down, one more to go... uhuhuhu...

13 comments:

  1. First time mkn cendol bakar kat dengkil.Sblm makan ingatkan cendol tu memang dibakar n dapat nama camtu.kiki. Bila dah makan tertanya2 part mana yg menyebabkan cendol tu di panggil cendol bakar? Air gulanya kot yg rasa cam pahit2 tu. Ke Nina tahu asal kejadiannya?;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ieda, kalo yg kat kuala selangor ni, kalo x silap nina nama cendol bakar sbb org tu namanya bakar. heheheh...

      Delete
    2. Blogwalking sambil baca entri. :)

      Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

      Delete
  2. Kat area Klebang, Melaka ada cawangan cendol bakar ni..tapi belum pernah jejak kaki kat situ. Lalu je...minggu lepas lalu ramai jugak yang singgah....drive thru dia pun banyak kereta masuk.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la yani, yg ni pon kemain panjang beratur drive tru... siap ada rela jaga parking and lalu lintas depan kedai tu... hhuhuhu...

      Delete
  3. Cendol bakar? Wow.. Macam menarik tu kak. Sash tak penah try lagik. Klu kat penang femes nye cendol dengan pulut. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah...ni famous kat my hometown. meh datang sini dik :-)

      Delete
  4. perghhh... macam sedap jer. tiba2 rasa lapar..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahha...memang sedap ni pam ;-)

      Delete
  5. sounds weird: cendol bakar. tapi mengancam sgt. hmm asik nak makan jer sejak akhir2 ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... nama dia yg buat ramai org nk pegi makan cendol bakar ni...

      Delete
  6. cendol bakar? jgn mkaannnnn nnti hangus terbakarrr kehkehekehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahahaha... kan best kalo mkn bleh bakar lemak... heheheh....

      Delete