Nuffnang Ads

Friday, November 29, 2013

How la eh?

Reader,

U all penah tak tetiba dapat feed blog yg u all x pernah follow? Acaner nak buang feed/ notification yg kita dapat tengok pasal new entry (kat kita punya blog dashboard) of this blog tu eh? ada satu web/blog yg i x pernah follow, tetiba asik masuk feed nya... nyampah tengok sebab isi kandungan web/blog nya i x suka....

Sakit hati tengok cam ne bleh masuk kat my dashboard ni....

Help me pls....

11 comments:

  1. Dik....akak pun kena lah... cis btol. rasa nya tu spam lah. konghaja sgt kan.. lps tu nak unfollow payah plak sbb blogger asik tak buleh nak manage je blog yg kita follow. Nak masuk blog tu mmg tak la.. tgk pun dah tak lalu.. kang sesilap virus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kannn....mmg hangin betui... sesukati bleh masuk feed...

      Delete
  2. Macam saya punya kes pulak blog lama-lama yang saya follow dulu banyak yang ownernya dah delete. Tapi sekarang ni asek masuk feed address blog yang sama tapi dah diambil alih oleh orang lain mcm iklan-iklan pulak. Menyemak betul. Tak tau mcm mana nak hide atau unfollow. Sentiasa ada. erkkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin jugak la yuslin... i mmg banyak follow blog... may be org lain amik the add...memang menyemak la feed yg kita tak suka kan ?

      Delete
  3. ehh..acaner bleh jd cam tu eh..sweet, cuba remove blog tu dgn cara ni..hopefully berjaya..

    http://vucity.blogspot.com/2013/10/how-to-add-or-remove-stop-following.html




    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal umie... i pon kompious acaner bleh jadik cenggitu... thanks for the link... will try...

      Delete
  4. opk rm1.20 - ovulation predictor kit / kit mengesan kesuburan
    upt rm1.00 -urine pregnancy test/ ujian kehamilan (urin)
    termometer rm10 - satu titik perpuluhan sahaja

    min pembelian 10 keping (blh cmpur2 upt & opk utk cukupkan 10)
    kontek 0122723104 nor

    ReplyDelete
  5. dah dapat buang tak dear..akak lg la tak reti..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah akak...ikut cara yg umie bagi tu... rupanya memang blog yg asalnya saya follow dah tukar URL dia. Dan URL yg saya follow tu dipakai oleh orang lain...

      Delete
  6. ala tak reti.. tapi boleh ehh kalau kite xfolow, newsfeed die masuk? boleh ehhhh

    ReplyDelete
  7. dlm my case ni eida, i used to follow blog A ni, tapi may be A dah delete blog dia, so org lain pakai blog address dia. So feed yg i dapat tu adalah dari org lain yg guna address blog si A dulu ;-) it's ok....dah resolve dah....

    ReplyDelete