Nuffnang Ads

Tuesday, June 26, 2012

Help!

Hubby is not home... (sad) ada team building training kat Perak (sob...sob). Tak best betui dok sorang2 kat umah... (x de kawan nk gurau2...ngeeeee :-P). Miss him oreadi... huwaaaa..... (3 hari je pun...mcm la lama sangat....)

Thank Allah coz I'm super duper busy rite now... Bleh focus to my work for these 3 days... But it won't be enough...it's time for mid-year performance review... and I have 11 performance report to review and submit to HR. Huwaaaa..... yang sendiri punya pun x siap lagik...esok lak tu nak kena antor.... sompek ko den nak siapkan ni ha???

As such... I'll be hibernating for a while... Need to get my work in order... need to get it done. Sorry if I didn't visit your blog my frens... Insya-Allah, when my time/ work load permit, I'll be blogging back and catch up ur post later.

Till then.... enjoy this short cartoon and take care :-)


p/s: Sapa tau apa moral of the story nih?? heheheheh

3 comments:

  1. Help! ingatkan nak idea/pendapat...hehe...kalau hubby takde kat umah tak dapek la den nak tolong...hehe...i pun baru je kena tinggal hubby 2 hari atas urusan kerja...nasib baik ada internet dan astro, pengubat rasa boringku...hehhe

    ReplyDelete
  2. Ooo wifey yang kesepian lah nih. Hahahaha. Jom berfoya foya ngan i kat hcmc :D :D

    ReplyDelete
  3. Nia, heheheh...mintak tolong baca luahan hati jer... :-D

    Sash,
    Tu la...jiwa kacau ni... huhuhuhu... Bestnya kalo dapat ikut...Have fun kat HCMC eh.

    ReplyDelete