Nuffnang Ads

Wednesday, April 11, 2012

CD 3

It was my first time doing self-administered Gonal-F. Cuak gak...takut salah buat (walaupun dah tengok banyak kali kat youtube and dah belajar caranya smalam). Alhamdulillah...ok jer... not a rocket science pun. Sonang yo... heheheh...

Rupa sebenar setelah dibuang tutupnya...

Just for my record: Doc kata kena amik high protein food. Makan lauk2 and of course sayur. Minum air 2 liter and makan 2 biji putih telur setiap hari. Don't forget... teruskan metformin, folic acid and multivitamin.
errr... stok telur dah abis, nampak gaya esok kena ajak MDH shopping barang2 dapur...

Waa....bestnya esok cuti! Nak berehat sepuasnya... Till then...

6 comments:

  1. ouch sakit tak? Tabah betul...sy doakan allah permudahkan segalanya..salam kenal :-)

    ReplyDelete
  2. Sarah, x sakit pun... Tapi suka nk psycho diri sendiri jadik takut... Hehehe

    ReplyDelete
  3. wahh! sudah start :)chaiyok2 for triplet!eheheh

    ReplyDelete
  4. Ya... dah start dah ni... heheheh... Amin...

    ReplyDelete
  5. nurulhuda, bukan insulin... ni suntikan hormon ut besarkan telur for In Vitro Fertilisation (IVF) procedure :-) Kena ambik suntikan ni sampai la telur2 di ovaries mencapai tahap yg sesuai untuk persenyawaan luar rahim... hope this explains....

    ReplyDelete