Nuffnang Ads

Thursday, January 12, 2017

Amna is 5 months!

Wow... cepat sungguh masa berlalu. My lil Amna dah 5 bulan.

the apple of my eyes

Masih lagi belum pandai meniarap sendiri. It's ok...setiap baby ada milestone dia sendiri. Amna dah pandai gelak bila papa gurau2 dgn dia, dah pandai jerit kalau x puas hati... hehehe... And rasanya mcm makin panjang/tinggi. Baju dia yg sepatutnya untuk 3-6 months baby ada yg dah ngam2 je panjangnya. Sikit hari lagi bleh jadi senteng...

Alhamdulillah ala kulli hal... Papa n Mummy luv u darling... smg Amna membesar dgn sihat dan menjadi anak yg solehah... amin...

8 comments:

  1. Hello Amna!wah dah besaq ye...
    Nadeen pun dah nak masuk 8 bulan. Kejap je kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la... baju pun bnyak yg dah senteng 😂

      Delete
  2. MasyaAllah Amna sgt comel dan cantik.. semoga Amna menjadi anak solehah ye sayang.. Sorry aini dah lama tak blogwalking.. tau2 je dah ada anak yang comel.. Aini baca dari mula Sweet update pasal Amna.. Aini follow ig Sweet.. (^_^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, she is a gift from Allah... tq so much aini. Do say hi kat my ig. Nanti i follow u back :-)

      Delete
  3. She is so adorable. Comel sungguh anak dara you sweet! How time flies.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq N. am sure lil A is adorable little boy too. Kiss him for me k :-)

      Delete