Nuffnang Ads

Friday, October 16, 2015

Hibernasi seketika...

Owh... i sgt bz skang nih. Tgh kena audit ngan internal audit. performance year end review, pastu sambung Board Meetings and audit for statutory plak in dec.

Banyak benda nak kena settlekan...

Tapi dlm busy2, i cuba beri masa utk exercise. Alhamdulillah, masih calories concious now. Memang pakai Myfitness pal utk bantu kira calories, and synckan dgn MapMyFitness utk kira calories burn from exercise.

So far, ada peningkatan dari segi ukur lilit :-) turun la sikit inci. In terms of berat, masih jauh lagi...

Pagi tadi, test sugar in blood (in fasting mode).

pre diabetis??
Still long way to go....

Pls pray for me...semoga berterusan usaha ni :-)

Till then...

p/s: maaf dipinta kalau update di blog ni x seperti selalu... I cuba cari masa utk pos anything if any... Otherwise, i may go on hibernasi seketika...

8 comments:

  1. Replies
    1. doakan... heheheh....bila bz kat opis slalu skip makan... x bagus...x bagus...

      Delete
  2. jage ksihatan kak,, done folo sis, folo me back ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dik, nanti akak folo. kt my lappy opis ni, ur blog kena block. heheheh...

      Delete
  3. insyaaAllah semoga istiqamah. saya dah ke laut dah nak jaga berat badan. kena mul asemula ni. ticker pun tak gerak gerak turun. bertambah naik adalah. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh...ticker i pon x updated... huhuhu... x pa, kita buat mana mampu... sikit2 lama2 jadi bukit

      Delete