Nuffnang Ads

Tuesday, November 25, 2014

Life is So Short



Just a short entry....


Staff kat opis buat surprise...


Smalam, genap 35 tahun dilahirkan... Terima kasih mama dan ayah atas segala jasa membesarkan anak mu ini... Terima kasih buat suami yg sentiasa menjadi teman dalam susah dan senang...(TQ for the gift as well abang...Kalo lama lagi dok kat situ mesti lagi banyak ayang 'pau' abang... kikikiki :-P )

Dah 35 tahun...really...life is so short...semoga dengan usia yang masih berbaki ini, Allah akan terus lindungi i dan berikan kekuatan untuk istiqamah dengan perkara yg baik2...amin...

p/s: busy sgt skang ni...blogwalking pon x dan... huhuhu...

27 comments:

  1. Happy bufday "kak" nina.. teehee.. I muda 20 hari dari Nina!
    Ngeee :D

    ReplyDelete
  2. Happy belated birthday ST (Pn. Nina)!
    Wah....bestnye staf buat suprise untuk birthday ST....
    Semoga Allah SWT murahkan lagi rezeki ST sekeluarga ...amin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yani. Amin for the doa... masa tu tengah dok tunggu meeting start, tetiba staff semua masuk ramai2 dalam meeting room buat surprise... hehehe

      Delete
  3. Kak nina! Happy belated birthday. Semoga segala urusan akak dipermudahkan ya.

    ReplyDelete
  4. Happy birthday dear Nina!Semoga diberkati usia dan dimurahkan rezeki...Ceria ceria selalu!

    ReplyDelete
  5. happy birthday! semoga ceria and happy selalu!

    ReplyDelete
  6. Happy birthday...
    Sebaya la kita..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq CPT, sebaya eh kita... Hehehe... Ramai geng sebaya ni :-)

      Delete
  7. Happy birthday ST...Semoha terus bahagian disamping yang tersayang.
    Cantik kek...

    ReplyDelete
  8. Happy birthday kakak! Moga kakak (dan juga saya) akan mendapat cahaya mata tak lama lagi. insyaaAllah. :D :D

    ReplyDelete
  9. Happy birthday dear Sweet. May Allah grant you all that you wish for.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...TQ N...lama x nampak ur entry :-)

      Delete
  10. Happy bday dear.. semoga beroleh berkat PD umur yg telah lalu & akan dtg

    ReplyDelete
  11. happy birthday kak Nina!!

    ReplyDelete
  12. : happy belated birthday, kak Nina! many happy returns to you and your family :)

    kerja, kerja juga. rehat jangan lupa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ dik :-) coti dah abis...tunggu tahun depan nk rehat...ahahah :-P

      Delete
  13. ok baru tahu name ST is Nina. keke. alamak kene panggil kakak laa. anyway, happy besday! eh belated besday! wishh u, kebahagiaaaaaan sepanjangggg hayat hehehe :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe... i dah tua la eida... memang tahap kakak-kakak dah ni... hehehehe.....thanks for the wishes :-)

      Delete