Nuffnang Ads

Wednesday, August 27, 2014

Hectic Week: Part 2

Dinner - order room service: steam rice, tom yam goong and banana split as dessert.. errr....baru perasan...quantity order mcm org kebulur  ;-)

Bersiaran dari KK. I have meeting here, whole day tomorrow. Esok malam, Home Sweet Home... kembali ke pangkuan MDH ;-)

Lusa, off to Melaka. MDH ada program kat sana weekend ni and i followwwww.... hehehehe....

p/s: Resah hati dok mikir jawapan nak reply email from my boss' boss. Pasal isu tax tu la... try nak bagi jawapan yg tak menimbulkan persoalan tambahan...dan jawapan yg boleh puaskan hatinya boss' boss ni... tak leh ke dia let bygone be bygone? benda dah lepas... nak marah2 pun tak guna... and we do take this matter seriously and learn from our mistake (eventhough i wasn't there masa kesilapan tu berlaku). It's a bit unfair to be the one who have to answer and be responsible, when i was not the one to be blamed at all. Part2 kena menjawab dengan Management and bossess ni la part yg paling i tak suka in my job.... middle management, macam ni la... (Sigh....) Rabbi yassir li, wa la tuassir....

11 comments:

  1. Sweet...bestnye dpt bermalas2an sambil order makanan ke bilik sambil2 kerja tu yg tak best sket. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe... ok gak part bermalas-malasan tu... paid travelling kan...tak best tang nak meeting tu je...ahahaha :P

      Delete
  2. syok ah jalan jalan hehehhee~

    jemput ke entry baru ida, almaklumlaaa bloglist rosak. ape pun tak boleh laa... hukhuhuk

    http://www.idabaharum.com/2014/08/laman-grill-kajang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah la ida.... apasal x kluar notification eh....

      Delete
  3. amboi ST...meetingggggggggggg manjang ye...orang penting company ni ^^ tempat meeting syiokkkkk xpela..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhuhu....dah keje gini...;-)

      Delete
    2. Hehe..sabar ye..inshaAllah smoga Allah permudahkan urusan kerja st..

      Delete
  4. Sabar ya nina..tp kalo kita da pegang sesuatu portfolio tu memang kita yg kena memjawab sesuatu tu walaupun time tu kita tak terlibat pon,belum masuk pon..semoga dipermudahkan ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak... memang pening mikir nak reply tu...sbb ada info yg my superior x bgtau kat dia. so she is questioning me, why she didn't get the info... susah nak jawab tu...kalo bgtau yg betui, nanti my superior plak nampak salah. takut i plak yg kena balik ngan my superior. kalo x dibagitau, i pulak yg nampak salah... huhuhuhu...

      Delete
  5. kak nina, hai! lama tak singgah. ni ada masa I singgah la sat. hehe.

    hectic life recently? same with me. haha. semoga urusan kita dipermudahkan ya, kak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis...lama x nampak :-)
      amin...smg Allah permudahkan buat kita...

      Delete