Nuffnang Ads

Monday, October 15, 2012

Roadshow - Kuching & Sibu Sarawak

Yup....kembali ber roadshow. Last Thursday, Roadshow di Sabah tamat dengan jayanya, dengan session terakhir di Tawau.

Ptg tadik naik flight ke Kuching, and now I'm at the same hotel I stayed when I was in Kuching x berapa lama dulu...

Tomorrow's session - Morning at Kuching Regional Office, then around 10 am at Terminal di Senari. Pastu catch flight to Sibu for session at 3.30 pm.

As usual, x sempat nak berjimba-jimba pun... heheheh....ni pergi atas urusan kerja... jadual pun pack.

Orait... till then.

p/s: baru lepas ber blog walking tadik. Nak meninggal komen kat blog org... tapi 'prove urself is not a robot' tu memunahkan cita2 murniku... nak2 kat hotel nih yang talian tanpa wayarnya mcm mengong skek... terus x jadik komen... err... dear all readers, can u all deactivate menatang yang mintak verification tu... senang skek i nk tinggal komen kat u all punya blog... hehehhehe....

No comments:

Post a Comment