Nuffnang Ads

Wednesday, January 23, 2013

Sob...Sob....


Tak.... sob sob ni bukan sebab saya sedih n nangis. Tah kenapa... tetiba jek i dapat selsema. Huwaaaa!!!!! Hingus (gross!) Meleleh je ni.... Badan sumer dah sakit, rasa cam nak demam.

My colleague said may be i allergy habuk. hmmm...may b kot. bilik meeting tu tingkap dia jenis cermin. Takut bilik eeting tu dah lama x dianginkan. And i mmg ada allergy habuk. Bila selsema, batuk payah nak berenti. Admittedly, the past week selalu skip my vit c intake. Heheheh...padan muka kat diri sendiri....

Okeh..ramai yg tanya kat mana i pegi outstation nih.. huhuhu.... bukn la jauh mana pun...dokek je ngan umah i. In 30 minutes dah bleh sampai. Ni i attachkn gak gambar2 sekitar tempat tu. Enjoy...







5 comments:

  1. Kena rajin amik vita c tu yangg! Multi vita pon tambah gak. Dulu i kan slalu kena tonsils ngan flu suma cukup, skrang dah sgt kurang. Dah, pegi telan ubat cepat. Get well soon :)

    ReplyDelete
  2. ida pnh kursus kat sini... perghh... terbaeekk kn otel ni.... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan :-) cuma food dia banyak repeat dlm 2 hari 3malam i stay sini. Tapi masih sedap! Hehehe

      Delete