Nuffnang Ads

Monday, June 27, 2011

Bizi Skek...

Last week was hectic. The whole family berkampung di Hotel Putra. My 'Biras' masuk IJN for bypass surgery. Tau tak biras tu apa? Jangan tengok wikipedia lak... nanti yang keluar Biras kat France :-) Biras tu Ipar to your hubby or wife.

Anyway, he was admitted on Wednesday. Since masa tu keadaan x berapa stable, so the operation was done on Friday morning. Alhamdulillah, berkat doa semua ahli keluarga & kawan-kawan, operation selamat. Now is recuperating at ICU. So doakanlah semoga dia cepat sembuh yer.

Secara tak langsung, aku pun belajar tentang bypass surgery ni. Kalo dulu dok dengar-dengar bypass surgery, tapi tak pernah amik tau how it was done. Since my nephews pun nak tau caner bypass surgery tu, so kitorang pun google jer...



I choose this one for sharing... yang lain tu showing actual surgery...takut ada yang x tahan nak tengok :-) Semoga bermanfaat yer... Akhir kata: Sayangi jantung kita :)

No comments:

Post a Comment