Nuffnang Ads

Wednesday, May 25, 2011

First Salary...

What did you do with your first salary? What did you bought? For me, it was a swatch watch. Tah pi mana dah la jam tu skang... Lama la jugak jam tu served aku...since tahun 2003, sampai la tahun 2008. 5 years jugak la... Then, jam tu rosak... I asked my hubby to send it for repair, he bought me a new watch instead... birthday present :-) Memang jam tu berbakti sehingga ke saat-saat akhir dengan merosakkan dirinya pada tarikh dekat-dekat dengan birthday aku :-) hehhehe

Looking back at watches since I was kid... Ada la yang my parent bagi masa skolah rendah...but I can only remember it was black colour and a digital watch. Moving on to secondary school, that time memang swatch la jam yang paling glamour among the students. And this was my first swatch..

I luv its colouring :) Can't remember what happend to the watch...

So, what did you buy for yourself when you received ur first salary?

1 comment:

  1. den tak pernah pun beli jam sendiri sebelum ni. Ayah yg bagi..and my watch semua style org tua yang ada dail pusing kat luar..huhuhu.

    jam beli sendiri yg pertama adalah jam swatch yg dipakai sekrang.dibeli dua tahun lepas..huhuhu

    ReplyDelete