Nuffnang Ads

Saturday, February 11, 2017

Alhamdulillah....

My friend said;

"Cantiknya aturan Allah, menjadi saudara walaupun tanpa hubungan darah"

Sungguh, i sangat bersyukur. Doa i sudah Allah kabulkan...

Tanggal 9 Februari, Amna is officially anak susuan i. Ya, susuan ke 5 completed! Rasa macam x percaya, tercapai juga niat i nak completekan penyusuan sebelum Amna 6 bulan. 

Penyusuan kali ke 5

Masa awal2 dulu, rasa macam mustahil ja dapat completekan penyusuan amna dgn jumlah pengeluaran susu yg sgt sikit ni. Tapi mmg betul la... sikit2, lama2 jadi bukit. Puas dan berbaloi bila usaha tu membuahkan hasil.

Happy tummy... dah kenyang

Terima kasih atas semua support dan doa para pembaca blog ni. Doakan amna membesar menjadi anak yg solehah, berjaya dunia dan akhirat.

Officially anak susuan 

Dan nikmat Tuhan mu yg manakah yg mahu kamu dustakan?

Alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah...



18 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah Nina.. Moga amna membesar dgn baik, sentiasa jadi penyejuk mata ibu ayah.

    ReplyDelete
  2. Subhanallahhh..comelnyer awak Amna..!! Kening ngan mata booolat tu geram tgkkk😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah... doakan akhlak amna pun cantik juga ya

      Delete
  3. Alhamdulillah. Seronoknya.. tahniah Nina sbb begitu tabah dan sabar dalam menjayakan penyusuan utk Amna. Nanti kalau Amna ada adik, I'm very sure Nina akan berjaya dalam bf journey.

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. semoga amna menjadi anak solehah.. tahniah nina.. teruskan dengan penyusuan..

    ReplyDelete
  5. alhamdulilah..amna is one lucky baby girl to have u as a mom! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed i'm the lucky mother to have such a sweet daughter like amna, sarah :-)

      Delete
  6. Alhamdulillah..Be a good girl, amna..

    ReplyDelete
  7. Yeay! Alhamdulillah...semoga Amna menjadi anak yang solehah dan menyejukkan hati ST suami isteri...

    ReplyDelete
  8. adoiiii sebak kejap...allahuakbar! congrat mummy! percaturan Dia mmg terbaik :) alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..happy untuk Nina n baby Amna..Tahniah atas kegigihanmu dik..tacing rasa..

    ReplyDelete